Logga och grafisk profil till Davidshall

Davidshall, Malmös kanske mysigaste område med många små personliga butiker och restauranger, kan numera stoltsera med en egen logga och grafisk profil, framtaget av Whippet Form & Design. Jag ville få med känslan runt torget, med sina dovt pastellfärgade byggnader i nyklassicistisk stil med enklare former, en enhetlighet och symmetri som bryts av med mörka, tunga portar och mycket gjutjärn.
Är ni nyfikna på vad som händer runt Davidshall kan ni följa dem på facebook: facebook.com/davidshallmalmo

Alex&Phil barnmatsförpackningar

I slutet av februari lanserades nya barnmaten Alex&Phil, gjord på ekologiska frukter och bär, och jag har haft den äran att få göra illustrationerna till förpackningarnaAd var Anette Lagerberg och jag har även gjort original.

alla3

grot-apple

smoothe-bjornbar

smoothe-mango

mango

Fotobok Turning Torso 10 år

Den första september fyllde Turning Torso 10 år och inför firandet fick fotograf Joakim Lloyd Raboff i uppdrag av HSB att ta fram en fotobok med hans bilder som han tagit av byggnaden genom åren, plus lite nytagna interiörbilder och intervjuer med boende och företag som huserar där idag. Jag stod för grafisk form och original och idag fick jag äntligen se slutresultatet! Den blev väldigt tjusig om jag får säga det själv, med soft touch-laminat och UV-lack och präglad titel.

denna

Fotobok Västra Hamnen 2013

Nu har jag precis avslutat jobbet med fotograf Joakim Lloyd Raboffs årliga fotobok från Västra Hamnen här i Malmö. Det är bok nummer åtta i serien, och detta året är det jag som gjort layouten. Den knappt 100-sidiga boken är full av härliga bilder som det varit roligt att fått förmånen att jobba med, och det ska bli kul att snart få se den tryckt och klar! Boken och samtliga bilder går att beställa från Galleri Västra Hamnen: gallerivastrahamnen.se